• Over ons
  • Onze diensten
  • Contact
  • Support
/
  • Steeds meer belangrijke en (privacy) gevoelige informatie wordt dagelijks via het internet uitgewisseld. Hieronder vallen bijvoorbeeld persoons-, bank- of bestelgegevens. Deze gegevens worden vaak zonder codering van en naar websites verzonden. Hierdoor kan het verkeer tussen uw website en uw bezoekers worden gelezen en gebruikt door anderen, zonder dat u hiervoor toestemming heeft gegeven.

   Communicatie van en naar het internet is standaard niet voorzien van een beveiliging. Als er sprake is van uitwisseling van (privacy) gevoelige gegevens is het daarom aan te raden gebruik te maken van IP-VPN’s (Virtueel Particulier Netwerk).

   IP-VPN’s maken gebruik van een reeds bestaand netwerk en verbind uw vestigingen, medewerkers, applicaties en netwerken op een flexibele, maar vooral betrouwbare manier met elkaar. Het voordeel is dat er één transparant netwerk ontstaat dat geheel afgesloten is van het openbare netwerk. Hiermee is de veiligheid optimaal.

  • PEN testing

   Vanaf 2014 biedt Ningaloo ook PEN testing aan. Dit is een check van een of meerdere computersystemen op kwetsbaarheden waarbij de kwetsbaarheid daadwerkelijk wordt gebruikt om op deze systemen in te breken. Het doel is om de zwakke punten beter te beveiligen.

  • Meervoudige beveiliging

   Daarnaast maakt Ningaloo ook gebruik van beveiligingspakketten zoals F-Secure. F-secure biedt verschillende pakketten aan om onder volledige bescherming te surfen, winkelen, bankieren op het web. F-Secure Internet Security beschermt u en uw digitale gegevens met real-time bescherming tegen malware, hackers en identiteitsdiefstal. Uw online transacties worden gewaarborgd met Banking Protection. Deze onderscheiden technologie in F-Secure Internet Security beschermt u tegen bestaande en nieuwe online dreigingen.

  • nSecure iets voor u?

   Indien u gebruik wilt gaan maken van nSecure of een demonstratie wilt van de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Ningaloo telefoon 088-7777500 of per e-mail info@ningaloo.nl.

   Neem contact op